Algemeen Specialisten Informatie Routebeschrijving Contact

Specialisten Expertise Centrum

Zandbergsweg 111

6432 CC Hoensbroek

Postbus 88

6430 AB Hoensbroek

T: 06-21107221

@: info@specialistenexpertisecentrum.nl

Wilt u een medische expertise aanvragen?

 

De specialisten

De medisch specialisten van het Specialisten Expertise Centrum hebben een ruime ervaring als praktiserend medisch specialist.

Zij zijn bekend met de verzekeringstechnische aspecten, de juridische context en de medische overwegingen bij de expertise-opdracht en bij de beantwoording van de vraagstelling.

De algemene leiding is in handen van dr. F. van den Wildenberg.

 

Locatie

Het Specialisten Expertise Centrum houdt domicilie in, maar is onafhankelijk van, het revalidatiecentrum Adelante in Hoensbroek.

Dit revalidatiecentrum beschikt over een ruime, gratis parkeermogelijkheid en heeft een restaurant waar bezoekers, revalidatiepatiënten en personeel tegen betaling gebruik van kunnen maken.

Tevens heeft het ziekenhuis Atrium Medisch Centrum in Heerlen op de locatie Adelante in Hoensbroek een compleet nieuwe röntgenafdeling gebouwd, gericht op het onderzoek van het steun- en bewegingsapparaat. Naast conventionele röntgendiagnostiek is er de mogelijkheid tot echoscopie, Dexa-scintigrafie, en in de nabije toekomst, MRI.

Daarnaast bestaat er binnen het revalidatiecentrum de mogelijkheid tot aanvullend onderzoek met betrekking tot arbeidsongeschiktheid, revalidatie, arbeidsperspectief, reïntegratie en omscholing.

Het revalidatiecentrum Adelante is uiteraard zeer patiëntvriendelijk en goed bereikbaar via het openbaar vervoer en per auto.

 

Opdrachten

Verzoeken tot een medisch expertiseonderzoek kunnen gedaan worden in het kader van letselschade, ongevallen, arbeidsongeschiktheid en medisch aansprakelijkheid.

Aanvragen voor een beoordeling in verband met een claim op een arbeidsongeschiktheidsverzekering worden met voorrang behandeld.

Ook second opinions en expertisebeoordelingen in het kader van een geschil of een juridische procedure zijn mogelijk.

U kunt het expertiserapport, mits alle medische informatie nodig voor een volledige en correcte beantwoording van de vraagstelling is aangeleverd, binnen 3 maanden na ontvangst van uw aanvraag tegemoet zien.